Siviløkonom (Bachelor of strategy, IT and Financial Management)

Adresse:  Wergelandsveien 65, 4200 Sauda, Norge
Tlf:                           +47 9482 2778
Email:                      mads.albertsen(a)gmail.com

Om du hadde håpet på private detaljer, feriebilder, eller overveielser om hvor mange personer den nye jacuzzi skal romme, må jeg skuffe deg. Her finner du bare noe om mine profesjonelle meritter.

Det er naturligvis vanskelig å gi en nøyaktig beskrivelse av en person, og enda vanskeligere når det dreier seg om en selv. Men her har jeg gjort et forsøk. Nedenfor en kort beskrivelse og lenk til CV.  I menypunktene for oven konkrete eksempler på hva jeg har drevet med.

Jeg er utdannet siviløkonom med spesialisering innen strategi, informatikk, økonomistyring og ledelse – hvor er vi, hvor skal vi, hvordan kommer vi dit, hvordan kan vi bruke IKT til å understøtte reisen, hvordan får vi vår ansatte til å dra i riktig retning og er vi på rette vei?
Prosessen fra strategi til den menneskelig adferd som skal oppfylle strategien, finner jeg uhyre spennende, og jeg har ekstra fokus på bedriftskulturens betydning for å nå målene.

Min arbeidserfaring har så langt gitt meg kunnskap og kompetanse innen strategi (herunder verdibasert ledelse), forretningsplan og -utvikling, økonomistyring, rekruttering, prosjektledelse, forretningsgangsbeskrivelse og -effektivisering, implementering av økonomisystemer, personalledelse og regnskapsføring.

Jeg er nysgjerrig, hard arbeidende, forandringsøkende, engasjert, ekstrovert, strukturert, kreativ, tolerant og empatisk under en litt hard overflate, fokusert og med et glimt i øyet. I tillegg er jeg omgjengelig, byr på meg selv og bidrar positivt i arbeidsmiljøet.

Fritidsinteresser: golf, hytte/båt, kajakk, terrengsykkel, svømming, langrenn, 3D tegning, print og animasjon. Har også drevet med dykking og jakt. 

 

Du kan klikke på lenken nedenfor for å se CV’en min og laste ned i pdf. I vinduet som popper opp, trykker du på knappen i øverste høyre hjørne for å laste ned.

Mads Albertsen CV